2018. június 14., csütörtök

Victoria Schwab: Egy kegyetlen dal Basc unboxing!



A várva várt csomag! Vigyázat! A bejegyzést SPOILERT tartalmaz! Ki itt belépsz, meglátod a doboz teljes tartalmát!


Sziasztok!

Nagyon vártam ezt a dobozt. Bár úgy volt, hogy meg se rendelem, mert pont pár perccel azelőtt rendeltem egy másik dobozt, mikor bejelentették ezt. Aztán a marketing most megvett engem is. Annyit jött szembe velem a felhívás, hogy nem bírtam ellenállni. A könyvet amúgy is előrendeltem volna, az nem volt kérdés, de bekockáztattam, hogy ha már egy kiadóval közösködik a Book a Sloth Club csapata, akkor tuti nem lesz csalódás, nemde?
Könyvhéten rengetegen átvették dobozaikat, készültek róla videók is Facebookon, majdnem ügyesen le is spoilereztem magamnak, de sikerült elkerülni! Hétfőn már nagyon vártam a csomagos postást. Mikor megérkezett, pont lent voltam! Hozott valamit, de az nem csomagnak tűnt. Kollegám említette neki, hogy én nagyon várok valamit, mondtam, hogy üzit is kaptam róla, hogy nála van. Megnézte, valóban. Szerintem ott lehetett a bibi, hogy a csomagra nem írták rá a munkahelyem nevét. Mikor rendeltem, beírtam a második sorba, de a csomagra már nem került rá. Igaz, nem írtam megjegyzést, hogy írják rá, de úgy gondoltam, hogy ha már ott beírtam, akkor az elég. Megkaptam, az a lényeg!
Már lent ki is bontottam! Volt rajta egy cuki matrica, amit azóta nem tudom hova tettem el, de simán le lehetett szedni úgy, hogy nem szakadt el, szóval tök örültem. Ez az új doboz design nagyon menő. Nekem még az első hivatalos dobozból való van meg ezen kívül, de már munkatársam mondta, hogy ha lesz új doboz, ő igényt tart rá, mert baromi cuki, és milyen igaza van!
Ez a pici doboz, egy hatalmas másik dobozban volt benne, kitömve ilyen szivacs szerű S betűkkel. Egész délután azzal szórakoztam, hogy dobáltam az S betűket, hogy „S eső S”, vagy, ha csöndre akarsz inteni valakit, csak az ölébe öntöd a sok S betűt, hogy: „SSSSSSSSSSSSSSSSS!” Nem mentem a kollégáim agyára, áááááááá. Amint kibontottam a dobozt, egy nagyon szép selyem csomagolást találtam, rajta a kártyácskával, amin a csomag tartalma szerepelt. A könyv borítójához nagyon megy ez a szín, szerintem remek választás.



Utána egy könyvjelzőt találtam, rajta versikével, és egy levelet magától Victoria Schwabtól. Jó ötlet volt ez a levél, de sajnos nekem csalódás volt kissé. Olyan, mintha Schwab kisasszony kinyitotta volna a Marketing mappáját a This Savage Song résznél, és átadott volna nekünk egy szabványos szöveget, amit már ezerszer használt. Semmi személyest nem fedeztem fel benne. A levél le van fordítva, a hátoldalán magyarul olvasható az üzenet. Ezzel nem a Basc bagázst szeretném leszólni, az írónőben csalódtam kissé. Legalább annyit beleírhatott volna, hogy „…alig vártam, hogy megoszthassam veletek, kedves magyar olvasóim!” Vagy valami.



Tovább kutakodtam, és ráleltem egy teára és egy gyertyára! Isteni illata van mindkettőnek! Én Corsai lettem a gyertya szerint. Igaz, még nem tudom, ez mit takarhat, de a gyertya illata és kinézete nagyon tetszik. A tea pedig gyümölcsös, állítólag Sloan vére, kíváncsi leszek, egyelőre még azt sem tudom, ki az a Sloan, nem, hogy akarok-e inni a véréből. Mindazonáltal a szálas teákat imádom.



Ezután következett a bögre! Ez egy hőre mintát adó bögre. Az előbb mosogattam el, és azzal szórakoztam, hogy a meleg víz alatt láthatóvá vált a kép! Ez a minta amúgy nagyon szép, illik a betű a könyvhöz, szemből nagyon pöpec. Viszont nekem nem tetszik, hogy nem ér körbe teljesen. Talán jobb lett volna, ha csak egy kicsi része hőre változó, mondjuk lett volna rajt egy hegedű vagy mittudomén, vagy teljesen körbe ér a kép. Kíváncsi leszek, hogy a könyv elolvasása után is azt vallom-e, hogy inkább ember vagyok, mint szörnyeteg!



Ezen kívül még egy vászontáska volt benne, ami tetszik, de nem nagyon használok ilyeneket, úgyhogy egyelőre kiraktam dekorációnak. Gondoltam rá, hogy csinálok belőle párnahuzatot, de egyelőre jegelem a témát. Általában kerékpárral közlekedem a munkahelyemre, és a városban is, emiatt hátitáskát hordok. Ha pedig nem bicó, akkor válltáskát használok. Nem tudom elképzelni, mikor használnám, mert nem szeretek kézbe cipelni cuccokat. Talán következő Könyvfesztiválon.



Nem maradt más hátra, csak a könyv. Ami kiadását tekintve gyönyörű, teljesen beleszerettem. Könyvhéten nem tapiztam meg, megvártam a dobozt. Dombornyomott, még a sarkában lévő Fumax logó is! Tök jól néz ki belül is, a fejezetcímek strigulák! Ha nem kezdődne hamarosan az Sorozatzáró Readathon, tuti ennek állnék neki legközelebb! A fent említett levélke is hozzátett, annak ellenére, hogy fáj a személyesség hiánya.



Összességében nekem kissé hiányérzetem van. Ami benne van, az jó, de keveslem. Én nem vagyok maradéktalanul elégedett. A Basc-os srácok újabb és újabb ötletekkel állnak elő, nem zárkózom el a jövőbeni vásárlástól, de most én nem vagyok meggyőzve. Nemrég pedig láttam a júniusi YA dobozuk tartalmát, méginkább úgy érzem, hogy lehetett volna valamivel több ez a doboz.




4 megjegyzés:

  1. Nekem is nagyon hianyerzetem volt a doboz kibontasanal. Imadom a bogret meg a tasit, de kb ennyi. 🤐

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül, de sajnálom, hogy neked se volt teljesen örömteli az élmény :(

      Törlés
  2. Jaaaajjj, ez az S betű a legjobb a dobozban :D
    Igen, Bettina megint elveszett a fölös részletekben... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jódarabig elszórakoztam velük, elhiheted :D :D

      Törlés