2017. március 21., kedd

Asszociációs kihívás #2


Egy játék a gifekkel!













Sziasztok!
FairyDust által kitalált asszociációs játék második állomására érkeztünk! A nevére kattintva meg tudjátok nézni a legfrissebb kiírás eredeti bejegyzését. A feladat ugyanaz, mint az előző körben, leírom, ami először eszembe jut a gif kapcsán. IDE kattintva meg tudjátok nézni az első bejegyzést a témában.

Erről a gifről én nem könyvre, hanem saját magamra asszociálok. Akik kicsit is ismernek személyesen, azok tudják rólam, hogy közeli barátságot szoktam kötni minden szekrényajtóval, küszöbbel, kilinccsel, fotel lábával és mindenféle egyéb dologgal, amivel akaratomon kívül fájdalmat okozok saját magamnak. Murphy közeli jóbarátom. Beköltöztem páromhoz, ki se pakoltam, de egy kávé azért kellett. Konyhából kifelé menet beakadt a pólóm ujja a kilincsbe, a kávé pedig a fehér falon végezte… Azóta beszereztünk egy cipős szerkényt, ami pöpecül kitakarja! Szóval, ha a képen egy szemüveges, alacsony, barna hajú lány lenne, egy az egyben én lennék!

Erről a jelenetről Krencz Nóra: Megszámlálhatatlan című regénye ugrott be. Kivételesen belinkelem a molyos értékelésemet IDE, mert ebben annyira jól összefoglaltam, hogy mi volt a bajom a regénnyel. Attól volt leginkább ilyen érzésem, hogy a testvérek egymás között váltogatták a partnereket. Úgy hallottam, hogy igazából velem van a gond, mert ez nagyon menő, és én maradi vagyok. Ám legyen, vállalom, de ezt inkább nem támogatom.

Mikor a Dobok neked 12x6 kihívásra elsőre megkaptam, hogy olvassak el egy spanyol vagy portugál szerző könyvét, akkor vághattam ilyen arcot! A feladatot sikerült 5 hónap alatt teljesíteni, amikor befejeztem Ferreira de Castro: Napfényes házikó című regényét, ami egyébként nem volt rossz! Örülök, hogy a kihívás hatására elolvastam, egyébként biztos nem vettem volna sosem a kezembe.

Félmeztelen férfi felsőtestes borítóktól. Egyértelmű. Azoktól ki tudnék futni a világból.

Bessenyei Gábor: A jövő harcosai című első regényében Eriket néha szívesen megráztam volna, hogy hahóóóóóóóóó, te épp megmented a világot, ne picsogj!!! Viszont a második részre igazán megemberelte magát, ő lett ott a kedvenc karakterem, de az elsőben nem lettünk barátok!


Ez nagyon jó móka! Alig várom a következő fordulót, ami majd áprilisban lesz! Köszönöm FairyDust, hogy hónapról hónapra elhozod nekünk ezt a kihívást! A játék szabadon vihető, a készítőnek annyi kérése van, hogy jelezzétek felé, ha kitöltöttétek, mert egybegyűjti a linkeket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése