2018. október 21., vasárnap

Határtalan gondolatok határidőnapló 2019 (Édesvíz kiadó)



Ma egy nagyon különleges bejegyzéssel készültem nektek! Az Édesvíz kiadó jóvoltából lehetőségem nyílt arra, hogy a 2019. évi Határtalan gondolatok határidőnaplót bemutassam nektek! Ezúton is köszönöm, hogy eljuttatták hozzám!
Ebben a bejegyzésben nem lesz annyi szöveges komment, mint az általános könyv ajánlóimban, mert úgy gondolom, hogy a képek önmagukért beszélnek. Akik fogékonyak az asztronómiára és az inspiráló dolgokra, azoknak egy kincs lehet ez a könyv. Meditációs gyakorlatok, étel és italreceptek mellett rengeteg szeretethez és főleg önmagad szeretetéhez, valamint az élethez való pozitív hozzáálláshoz kapcsolódó idézet és mondás található benne.
A borítója ugyan puhafedelesként van nyilvántartva, viszont a strapabíró fajtából. Duplafedelesnek tűnik, keményebb, mint az átlagos puha társa. Gerince is eléggé hagyja magát gyötörni. A fényképezéshez eléggé meg kellett hajtogatnom, és egy kósza gyűrődés sincs rajta. Simán tudom ajánlani mindennapos hurcibászáshoz is.
A lapjai ugyanolyan színesek, mint a borító. Minden nap mellett találunk piktogramokat, amik előre jelzik, mire számíthatunk aznap. Pörgős vagy lassú nap, küzdelem vagy pozitív élmények várnak-e ránk a csillagok állása szerint. Az elején részletesen le is van írva, hogy melyik képecske mit jelent, valamint azt is láthatjuk, hogy a hét napjai mire ideálisak. Nincs benne egy üres hely sem. Ha nem a hét napjaira vagy a jegyzetoldalra tudunk írni, akkor képek, idézetek, receptek foglalják el a helyet. Vállalkozó kedvű használók felnőtt színezőként is tudják alkalmazni, ugyanis a jegyzetelős-napos oldalakon mandala és virágminták találhatók a háttérben, szinte vágyódva a színes ceruza és filc után!
Ennyit a szavakról, nézzétek meg a képeket, és rendeljétek meg a kiadótól, ha felkeltette az érdeklődéseteket!
















Könyvadatok:
Műfaj: Határidőnapló
Kiadó: Édesvíz kiadó
Terjedelem: 388 oldal
Megjelenés: 2018
ISBN: 5999882277325
Kötés: puhatáblás
Rendeld meg a kiadótól ITT!























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése