2017. november 16., csütörtök

Book a Sloth Unboxing!

Mindenkinek jár egy kis meglepi! Vigyázat! A bejegyzést SPOILERT tartalmaz! Ha belépsz, meglátod a doboz teljes tartalmát!



Sziasztok!
Eljött az idő! Végre! Az egész onnan indult ki, hogy pár héttel ezelőtt híre rebbent, hogy elindul Magyarország első könyves meglepetés doboza a Book a Sloth Club jóvoltából! Ezt úgy tudtuk meg, hogy a csapat elindított egy próba dobozt bloggerek és vloggerek részvételével, hogy teszteljék a postát! Mikor a teszt unboxing bejegyzések kimentek, aznap már lehetett is rendelni az első igazi dobozt! Le is csaptam rá gyorsan! Viszont, nem is én lennék, aznap nem csörgött az ébresztőm… vagy átaludtam… nem tudom, lényeg, hogy az 50%-os kupon beváltási lehetőségről lemaradtam, de azért 10 % kedvezménnyel így is rendeltem egyet, mert hát egyszer élünk! Pikk-pakk elfogyott a rendelkezésre álló darabszám, ha jól emlékszem egy vagy másfél óra alatt.


És jött az idegőrlő várakozás. Aztán jött a hír, hogy hétfőn postázzák és kedden itt is lesz! Nagyon izgatott lettem! Kaptam is az SMS-t, hogy várhatóan mikor ér a postás. Hát, gondolhatjátok, hogy nem jött. Este 8-ig nem mertem elmenni fürdeni, hátha betoppan. Sajnos nem jött, így csak szerdán vehettem kézbe a csomagomat, kb. délután 2 fele. Kedd délutántól egy órán keresztül alig mertem internetezni! Se Facebook, se moly, se Instagram. Csak a személyes bolygócskáimat és frisseimet mertem megnézni, nehogy véletlenül lespoilerezzem magamnak. Éppenséggel elvonási tünet jeleit mutattam. Néha már csak azt vettem észre, hogy tekerem a Facebookot, aztán észbe kaptam, hogy ne ne ne!


Mikor a kálváriám véget ért, és láttam megállni a postást a ház előtt, hát nagyon megörültem neki! Elhihetitek, hogy utána már nem volt kedvem dolgozni. Kicsit lazára vettem a délutáni munkát. De megérte! Ahogy kivettem a borítékból és rám mosolygott az a cuki kis lajhár, már az megérte a várakozást! Aztán felnyitottam a fedelét és elém tárult a csomag egész tartalma! Annak mondjuk örültem volna, ha nem látom meg egyből a könyvet, de a kiegészítőkből is lehetett volna tudni, hogy ő lesz a választott!


Nagyon jó érzés volt ez a bontogatás, hogy nem tudtam mi lesz a csomagban, szeretem a meglepiket! A könyv kifejezetten jó választás volt, kívánságlistán volt a könyv, egészen eddig! Ráadásul ez a kötet gyönyörű, le a kalappala Libri kiadó előtt, nagyon igényes és szép lett ez a kötet. Eszembe sem jutott, hogy Stephanie Garber: Caraval című regényét fogja tartalmazni a doboz! Imádom ezt a kiadást! Tényleg! Ódákat tudnék róla zengeni, olyan igényes lett. A védőborító nélkül tök egyszerű a borítója, de az is nagyon szép! Nem tudom eléggé kifejezni, mennyire örültem ennek a kötetnek!


Kaptunk nagyon szép és cuki könyvjelzőket, a kis lajháros nagyon tetszik, a kézműves könyvjelző és másik papírkönyvjelző is a könyvhöz kapcsolódik. Kaptunk mellé még egy dedikált Caraval kártyát és egy Caraval matricát is, aminek egyébként nagyon jó anyaga van, nem az a csillogós gagyiság, ami a Turbo rágóban szokott lenni. Emellett található a csomagban egy erdei gyümölcsös szálas tea. Imádom a teát, úgyhogy nálunk tuti el fog fogyni. Ezeken kívül pedig egy icipici Alice medál és egy képeslap, ami az Alice Csodaországban világából való. Ami a meglepik közül a legjobban tetszik, persze csak a könyv után, az a Pitonos Funko Pop kulcstartó! Már rá is tettem a kulcsomra, mindenhova magammal fogom vinni! Amikor kérdezték Facebookon, hogy ki mit látna szívesen, én ezt mondtam, úgyhogy nekem ez kifejezetten öröm volt, hogy a dobozban lesz.


Úgy látom, hogy az Alice képeslap mindenkinél eddig másmilyen volt, ami szerintem tök jó. A Funko Pop kulcstartóból elvileg négy féle került a csomagokba véletlenszerűen, én eddig csak Pitonost és Dobbysat láttam, kíváncsi leszek a másik kettőre is. Összességében nem vagyok elégedetlen, bár azt a mini medál nekem olyan kis furaság, de volt olyan, akinek az nagyon tetszett azok közül, akiknek privátban mutattam már képet. Én el tudtam volna képzelni helyette egy gyertyát mondjuk.


Amikor végeztem a bontogatással, megmutattam párom tesójának, hogy miket rejt az én kis dobozkám. Utána nem sokkal ment dolgozni, kérdezte, hogy útközbe kidobja-e a dobozomat. Mondtam neki, hogy isten őrizz! Hát ez lajháros! Képes lett volna kidobni ezt a cukiságot! Még jó, hogy nem ő kapta a dobozt! Bár, ha ő kapta volna, akkor meg tuti benyúlom!


Azt még nem tudom, hogy szombaton én is az újabb rendelők között leszek-e. Igaz, hogy vonzz a tudat, hogy két könyv lesz a csomagban, de nem igazán olvasok romantikus regényeket. De titeket csak bíztatni tudlak erre. Viszont aki szeretne, az mindenképpen időben üljön a gép elé, mert tuti megint hamar el fognak fogyni a dobozok. Bár megemelték a számot, azt viszont nem tudni, hogy mennyivel. Szombaton délelőtt 10 órakor indul a vásárlási lehetőség, témája: Téli romantika, a kiszállítás december 15-től várható. IDE kattintva eléritek a Book a Sloth Club csapatának holnapját, ITT pedig a Facebook oldalukat. Érdemes őket követni, sok információt megosztanak a követőikkel!




4 megjegyzés:

  1. Az a lajháros doboz nekem is nagyon tetszik, én se dobnám ki, akkor már inkább felhasználnám valami másra. :) Pitonos kulcstartóó! *.*

    VálaszTörlés
  2. Az Alízos medál tök jó lehet egy chocker lánccal, persze csak ha szereted az ilyen típusú láncokat. :)
    Én már láttam Harry-s kulcstartót, egyrészt tök jó hogy különböző kulcstartók vannak benne, másrészt egy picit lehet szomorú lennék ha másnál olyat látnék, amit jobban szeretnék. De azért tök szupi lett ez a doboz, mint ahogy már beszéltük is! ;) :) :)
    Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lecsekkoltam ezt a láncot, amit írtál, nagyon rég nem hordtam ilyen nyakláncot :D Feltettem egy másik medál mellé egy nyakláncra, majd csinálok róla Instára képet, mert szerintem jó helyet találtam neki :D Én mindegyik kulcstartónak örültem volna ^^ Neked melyik tetszett jobban? Amúgy szerintem is nagyon jó kis doboz lett :)

      Törlés