2017. január 1., vasárnap

ELINDULT!!!

Sziasztok!

Ezennel ünnepélyesen bejelentem, hogy a HaBár könyves kocsma elindul térhódító útjára, nyitva tartás 0-24!
Régóta terveztem már egy könyves blog megnyitását, de mindig csak halogattam és halogattam. Majd ha kicsit többet olvasok, majd holnap, majd ha kicsit beletanultam a blogger használatába... stb. De ennek most vége. Úgy döntöttem, elindítom, lesz, ami lesz, és közben majd beletanulok és alakul a kinézete is, úgyhogy most még elég kezdetleges, de remélem a tartalom majd kárpótol benneteket.

Több rovat elindítását is tervezem. Amikre számíthattok:
  • könyvajánlók (spoiler mentes)
  • booktag, bookhaul, toplista
  • moly.hu kihívás ajánló, mert szerintem van rengetek kreatív és érdekes kihívás a molyon
  • könyvkocsma 
A könyvkocsma utal a blog nevére is. Itt egy olyan rovatot szeretnék létrehozni, ami idővel veletek együtt beszéli ki a könyveket. Nagyon sokszor volt már velem olyan, hogy elolvastam egy könyvet, és ki akartam beszélni magamból a spoileres dolgokat, de sajnos nem találtam hozzá megfelelő platformot, most itt szeretném ezt megalkotni. Úgy gondolom, hogy elindítok egy könyvről egy gondolatmenetet, amibe leírom bizonyos részekről, hogy mi történt, nekem abba mi tetszik-mi nem tetszik, mit csináltam volna máshogy, mit nem értettem, hogy miért úgy történt, és "egy sör-kávé-kakaó-üdítő felett", körbe ülve egy asztalt, miközben a háttérben szól a zenegép, és más társaságok beszélgetésének zaja beszűrődik közénk, kitárgyalnánk, hogy ti mit gondoltok ezekről, nektek milyen gondolataitok támadtak a könyv kapcsán.

A blog nevének van egy kisebb története. Még gimnazista koromban egy kollégista társammal poénból kitaláltuk, hogy 5 éven belül nyitunk egy kocsmát, aminek Ha lesz a neve. Szlogent is találtunk ki, hogy ha bár, akkor HaBár, habár... Akkor ezt igen viccesnek találtuk, még emlékeztetőt is állítottam a telefonomba, de sajnos ez nem jött össze, de az ötletet itt továbbviszem. 

Remélem tetszeni fog nektek a tartalom, véleményeket, kritikákat szívesen fogadok. 

Mindenkinek olvasásban és jó könyvélményekben gazdag Boldog Új Évet kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése