2017. június 11., vasárnap

Nyereményjáték!!!


Nyerj egy dedikált Bessenyei Gábor: A jövő harcosai című regényt!


Sziasztok!
Szeretnélek meglepni titeket egy kis nyereményjátékkal! Amikor januárban párom megnyerte nekem Bessenyei Gábor: A jövő harcosai és A feledés folyója regényeit, akkor nekem már a polcomon csücsült az első rész, de még nem jutottam el odáig. Azóta folyton eszembe van, hogy ki kéne sorsolni, mert szeretném, ha másnak is olyan élményt nyújtana, mint nekem. Mikor megtudtam, hogy a Könyvhéten Gábor szombaton dedikál, és én is aznap megyek Budapestre, égi jelnek tekintettem és megkértem, hogy dedikálja a könyvet, amit szeretnék kisorsolni köztetek, és ő ezt meg is tette! A nyeremény tehát egy dedikált A jövő harcosai, valamint két könyvjelző, ahogy a képen látjátok! A nyereményjáték mostantól számítva két héten keresztül tart, június 26-án zárul, hogy mindenkinek legyen ideje megfejteni a kis rejtvényt, amit kitaláltam nektek. Amennyiben nem ismered a regényt, a véleményemet ITT olvashatjátok az első részről, és ITT a másodikról.



Sokáig gondolkodtam, hogy milyen játékot találjak ki, mert feliratkozós-megosztós játékot nem szerettem volna. Mivel a regény szerves részét képezi a görög mitológia, úgy gondoltam, hogy kitalálok hozzá egy rejtvényt. A kérdéseket a görög mitológiából vettem, mindegyiknek köze van a regényhez, kivéve a vízszintes hatos, az viszont nekem nagyon tetszik. Szerintem könnyen kitalálható, a fekete négyzet szóközt jelöl. A zöld színű mezők jelzik a végső megoldást, a piros számok pedig a betűk helyes sorrendjét jelöli, ezt a szót kell beírni a Rafflecopterbe. Egy mitológiai lényt keresünk, akivel Marcelléknek a regény elején meggyűlik a baja.


Tegnapi dedikálásról, a kezemben lévő regényt fogjátok megnyerni!

A Rafflecopter megfelelő kitöltésével vesztek részt a játékban, a megfejtést kell beleírni és egy email címet. Játékon kívül szeretném, ha írnátok kommentet vagy üzenetet nekem, hogy mi tetszik/nem tetszik a blogban, de ez nem kötelező, nem feltétele a játéknak. A feliratkozás sem szükséges, de minden új követést megköszönök, ha úgy érzitek, kíváncsiak vagytok rám a jövőben is. Ha IDE kattintotok, le tudjátok tölteni a feladatot képben és pdf-ben, bár a pdf-en a színek nem látszanak. Elvileg korlátlanul lehet letölteni a fájlokat, ha mégis gond adódna, szóljatok. Játszani bárki játszhat, de postázni csak magyarországi címre fogok. Remélem, hogy elnyeri tetszéseteket és minél többen játszatok velem! Az író Facebook oldalát ITT találjátok, a blogját pedig ITT, ahol sok érdekességet olvashattok a regénnyel kapcsolatban!



Rafflecopter nyereményjáték

A fejlécben található kép Bessenyei Gábor Facebook oldaláról való!

13 megjegyzés:

  1. De jó kreatív játék! :)
    Köszi a lehetőséget!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen ^^ és azt is, hogy játszottál! Sok szerencsét :)

      Törlés
  2. Szia!

    Köszi szépen a játékot, végre nem egy lájkolós :)
    Kreatív és ötletes, tetszett. :D


    @Andi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm! ^^ Örülök, hogy tetszett! Sok sikert a játékban! :)

      Törlés
  3. Köszönöm a lehetőséget! :)
    Mivel nagyon kedvelem a görög mitológiát, így ez a játék nagyon elnyerte a tetszésemet. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök neki :D reméltem, hogy tetszeni fog nektek! Sok szerencsét a sorsoláson ^^

      Törlés
  4. Köszönöm a játékot. Élvezetes volt! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, hogy játszottál, legyen szerencséd :)

      Törlés
  5. Szia! Nagyon tetszett a játék, kicsit fel tudtam eleveníteni ezzel a görög mitológiával kapcsolatos ismereteimet. Mivel nagyon szeretem a történelmet hál Isten a kérdések nagy része könnyen ment emlékezetből. :) Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, hogy játszottál, örülök, hogy tetszett :) :) legyen szerencséd a sorsoláson!

      Törlés
  6. köszönöm a kedves szavakat, a korsós dolog nekem is az egyik kedvencem :D remélem továbbra is találsz majd kedvedre valót ^^ sok szerencsét a sorsoláshoz ^^

    VálaszTörlés
  7. Szia. Ez nagyon jó ötlet volt. Nem szoktam résztvenni ilyeneken, de annyira szeretem a görög mitológiát, hogy egy picit elővettem a tudásom a rejtvényhez. Zseniális volt. Szerintem többször kellene ilyet csinálnod. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett a játék, reméltem, hogy jó fogadtatása lesz :) Mindenképp fogok még csinálni majd játékot, hogy mikor, azt még nem tudom :) Hamarosan kiderül, hogy melléd állt-e a szerencse :)

      Törlés