2017. június 28., szerda

Top 5 Szerda #23

Egy téma, öt könyv, toplista a Top 5 Wednesday keretében.
Sziasztok!
Június utolsó szerdája van, amikor ismét a szerelem van főszerepben. Olyan párokat mutatok nektek, akik ilyen se veled se nélküled szerű kapcsolatban vannak; eleinte nem kedvelik egymást, aztán megszeretik; vagy kívülre azt mutatják, hogy utálják egymást, közben önmaguknak sem ismerik be a szerelmet. Angolul „hate to love romance” néven utalnak rá. A Goodreads csoport linkjét ITT eléritek. A bejegyzés alján megtaláljátok a többi résztvevő bloggert, amint az övék is kikerül, frissítem a linkekkel! Ha minden igaz, ma is bővültünk egy fővel!

Nem igazán szeretem az erotikus regényeket, mert képes vagyok nagyon zavarba jönni tőlük, de ez a sorozat kifejezetten tetszett. Nem tudom miért, lehet azért, mert újdonság volt, lehet a szereplők miatt, már nem igazán emlékszem. De Mac és Barrons annyira jó páron, nagyon szerettem őket végig, külön-külön is, ahogy egymás vérét szívták, az elképesztően szórakoztató volt számomra!


Náluk is azt tetszett igazán, hogy R nem hagyta magát. Julie eleve félt R-től, mert hát ő egy zombi, viszont R nem erőszakoskodott, mégis megmutatta neki, hogy van neki is lelke. Fokozatosan megismerték egymást, és jött, aminek jönnie kellett. Kicsit tündérmesés a vége, és nekem a film jobban tetszett, mint a könyv, de a kapcsolatukat azért bírtam.


Itt Lizzy kissé keményfejű volt, Mr. Darcy pedig makacs. Kettejük társadalmi elhelyezkedése sem igazán kedvezett a kapcsolatuknak. Lizzy igen ellenséges volt Mr. Darcyval, ami miatt Mr. Darcy is kissé távolságtartó lett. Az egész ismerkedési folyamatukat nagyon kedveltem! Valamikor a filmet is meg kéne már nézni, ti melyik adaptációt ajánljátok?



Őket is már többször megemlegettem. Xav már az elején tudja, hogy ők egymásnak vannak teremtve, viszont Crystal nagyon ki nem állhatja ezt az egészet. Ahogy húzzák egymást, és szívják egymás vérét, az nagyon feldobja az egészet. Imádtam!




Nem emlékszem már pontosan, hogy az első vagy a második részben jöttek-e össze, de szerintem az első kötetben. Mivel enyhén szólva is spoiler ez a páros, így elrejtem, hogy kire gondolok, kijelölés után meg tudjátok nézni! Innen: Szóval az én kedvenc ilyen típusú párosom Paige Mahoney és Arcturus Mesarthim. Nagyon megkedveltem mindkettőjüket, bár Paige még szerintem nem nőtt fel a rá váró feladatra, de talán a harmadik kötetre beérik. :Idáig. Tetszett, ahogy egyre jobban megismerték és közel engedték egymást magukhoz. Nem instant lamour volt, hanem felépítette az írónő rendesen. Kíváncsi vagyok a folytatásra! Kár, hogy magyarul már nem jelenik meg több rész.
Őket akartam nektek megmutatni, mivel nem olvasok olyan sok romantikus regényt, ezért nem sok választási lehetőség közül választhatok, de ők mind a kedvenceim a témában. Nektek ki a kedvenc utállak-szeretlek párosotok, akiről olvastatok? A következő hónap témái még nincsenek meg, ennek ellenére remélem, hogy velem tartotok jövő héten is!

További résztvevők: Arwen, Berta, Dorka, Julicsenge, Wandamaci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése